Menu

use2

Cart

Общи условия

Правила и условия за ползване

С разглеждането и ползването на този уебсайт се съгласявате с условията за ползване на интернет магазина use2.bg

 

ТЕРМИНОЛОГИЯ

Потребител / Клиент е всяко лице, което използва интернет магазина use2.bg

Сайтът, Интернет магазинът означава уебсайта use2.bg

Дружеството/ Търговецът означава Юз 2 Бг ЕООД

Интернет магазина use2.bg е собственост на Търговеца.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия регламентират отношенията, свързани с предоставянето на услугите на Use 2 Bg чрез сайта. Изложените артикули са достъпни за разглеждане свободно и не е необходимо регистрация. Регистрацията е задължителна само за да можете да направите поръчка на избран от вас артикул.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията е доброволна и безплатна – регистрирането става чрез мейл и парола. Задължителните полета, които трябва да попълните, за да бъде успешно завършена регистрацията, са отбелязани със звездичка.

 

СТОКИ, ОБЕКТ НА ПРОДАЖБА

Обект на продажба са стоките, предлагани в интернет магазина use2.bg. Информацията за съответния артикул като марка, състав, размер и др., предлаган в интернет магазина, е описана в етикета за инфорамция на производителя на съответния атрикул. За улеснение и задоволяване на потребителя, е възможно да добавим и допълнителна информация (наличие на резервен детайл, етикет, състояние на артикула и др.)

 

ПОРЪЧКА

За да поръчате желания артикул, първо трябва да го прибавите в кошницата. Автоматично артикулът ще бъде запазен за вас за период от 20 мин. През това време никой друг потребител не може да го закупи. При продължаване на поръчката трябва да изберете предпочитан начин на доставка . При поръчка клиентът получава автоматичен мейл, че поръчката му е приета. Преди изпращане на поръчаната стока, екипът на Use2.bg има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и доставката.

 

ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Цените на всички артикули, показани в интернет магазина, са крайни, с в включени такси и данъци. Транспортът не е включен в цената и зависи от избраната опция за доставка. При опция за доставка с куриер, транспортът се показва на отделен ред в поръчката преди да бъде одобрена и се заплаща допълнително от клиента. Цената на доставка за цялата страна до посочен от клиента адрес е 5.30 лв.Цена за доставка до куриерски офис 4.80 лв.

Плащането се извършва с наложен платеж – плащане при доставката. Клиентът заплаща цената на поръчаните артикули плюс цената на транспорта на куриера при получаване на поръчката. Клиентът получава за извършеното плащане касова бележка и документ, описващ закупената стока и платения транспорт. Всички плащания се извършват само в български лева.

ДОСТАВКА И ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Доставката с куриер се извършва в рамките на 3 работни дни от потвърждаване на поръчката.

Работим с куриерска фирма Рапидо

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Клиентът има право да върне поръчката в рамките на 7 работни дни от получаването й. Необходимите стъпки за връщане на стока са следните:

Клиентът трябва да изпрати мейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в който да посочи номера на поръчката и артикула; да уточни начина, по който ще се осъществи връщането на стоката – по куриер или на място, както и предпочитания начин на връщане на парите. При избрана опция връщане по куриер, разходите за транспорт се поемат от клиента.

Клиентът трябва да върне артикула във вида, в който го е получил заедно с етикета, стоковата разписка, касовата бележка и опаковката.

Връщането на парите става по банков път в рамките на 30 дни от връщането на стоката по посочена от клиента сметка. Ако стоката е взета на място при покупката й, е възможна и опция връщане в брой отново в офиса на магазина.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Дружеството е регистрирано като администратор на лични данни. С приемането на настоящите общи условия Ползвателят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, до евентуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Дружеството и упълномощени от него трети лица за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната стока, за бизнес анализи с цел подобряване на услугите, предоставяни от Дружеството, за маркетингови и рекламни цели и анализи на Дружеството, за предоставяне на информация относно маркетингови кампании, промоции и томболи, организирани от Дружеството, освен в случай на изрично несъгласие на Клиента, изпратено на следния e-mail адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Личните данни, които Дружеството събира задължително от Клиентите си, във връзка с обработване и доставка на поръчките им, са посочени във формуляра за регистрация и в Количката при поръчка.

Предоставянето на личните данни е напълно доброволно от страна на Клиента и той може по всяко време да получи информация за използването и обработването на личните му данни, както и да поиска профилът му, съдържащ личните данни, да бъде заличен, като за целта е необходимо да изпрати писмено искане до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Дружеството не предоставя личните данни на Потребителите си на трети лица, извън изрично упоменатия по-горе случай на доставка на поръчки и предвидените в закона случаи, и предприема всички необходими мерки за тяхната защита.

При съмнение от страна на Клиент, че профилът му се използва неправомерно, той трябва незабавно да се свърже с Дружеството.

Дружеството няма достъп до картови данни, както и до автентикационните данни при разплащане с кредитна или дебитна карта или чрез сметка в ePay.bg, и по никакъв начин не ги регистрира или съхранява. Достъп до тях имат съответно банката-издател на карата на Клиента, ePay.bg и Банковата организация за разплащане с използване на карти в България - Борика. Те гарантират сигурността на данните на Клиента.

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от use2.bg без предупреждение.

damski majki detski aksesoari