Menu

use2

Cart
Маркови дрехи нови и втора ръка директно от Италия!

ТОТАЛНА РАЗПРОДАЖБА! ! !

евргрвегрв3егж

ргфжрв3гжр3вгж

реф32вф

3ф32вф2ф

Общи условия

Правила и условия за ползване

С разглеждането и ползването на този уебсайт се съгласявате с условията за ползване на интернет магазина use2.bg

 

ТЕРМИНОЛОГИЯ

Потребител / Клиент е всяко лице, което използва интернет магазина use2.bg

Сайтът, Интернет магазинът означава уебсайта use2.bg

Дружеството/ Търговецът означава Юз 2 Бг ЕООД

Интернет магазина use2.bg е собственост на Търговеца.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общите условия регламентират отношенията, свързани с предоставянето на услугите на Use 2 Bg чрез сайта. Изложените артикули са достъпни за разглеждане свободно и не е необходимо регистрация. Регистрацията е задължителна само за да можете да направите поръчка на избран от вас артикул.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията е доброволна и безплатна – регистрирането става чрез мейл и парола. Задължителните полета, които трябва да попълните, за да бъде успешно завършена регистрацията, са отбелязани със звездичка.

 

СТОКИ, ОБЕКТ НА ПРОДАЖБА

Обект на продажба са стоките, предлагани в интернет магазина use2.bg. Информацията за съответния артикул като марка, състав, размер и др., предлаган в интернет магазина, е описана в етикета за инфорамция на производителя на съответния атрикул. За улеснение и задоволяване на потребителя, е възможно да добавим и допълнителна информация (наличие на резервен детайл, етикет, състояние на артикула и др.)

 

ПОРЪЧКА

За да поръчате желания артикул, първо трябва да го прибавите в кошницата. Автоматично артикулът ще бъде запазен за вас за период от 20 мин. През това време никой друг потребител не може да го закупи. При продължаване на поръчката трябва да изберете предпочитан начин на доставка (на място или с куриер). При поръчка клиентът получава автоматичен мейл, че поръчката му е приета. Преди изпращане на поръчаната стока, екипът на Use2.bg има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и доставката.

 

ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Цените на всички артикули, показани в интернет магазина, са крайни, с в включени такси и данъци. Транспортът не е включен в цената и зависи от избраната опция за доставка. При получаване от офиса, доставка не се начислява. При опция за доставка с куриер, транспортът се показва на отделен ред в поръчката преди да бъде одобрена и се заплаща допълнително от клиента. Цената на доставка за цялата страна до посочен от клиента адрес е 4.80 лв.

Плащането се извършва с наложен платеж – плащане при доставката. Клиентът заплаща цената на поръчаните артикули плюс цената на транспорта на куриера при получаване на поръчката. Клиентът получава за извършеното плащане касова бележка и документ, описващ закупената стока и платения транспорт. Всички плащания се извършват само в български лева.

ДОСТАВКА И ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Получаването на поръчката се извършва по два възможни начина – на място от офиса или чрез куриер до посочен от клиента адрес за доставка.

При избрана опция за получаване „на място“, клиентът има правото да получи стоката от офиса на магазина в срок от три работни дни след потвърждаването на поръчката. След този период се смята, че поръчката не е валидна и стоката ще бъде изложена в сайта отново.

Доставката с куриер се извършва в рамките на 3 работни дни от потвърждаване на поръчката.

Работим с куриерска фирма Рапидо

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Клиентът има право да върне поръчката в рамките на 7 работни дни от получаването й. Необходимите стъпки за връщане на стока са следните:

Клиентът трябва да изпрати мейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в който да посочи номера на поръчката и артикула; да уточни начина, по който ще се осъществи връщането на стоката – по куриер или на място, както и предпочитания начин на връщане на парите. При избрана опция връщане по куриер, разходите за транспорт се поемат от клиента.

Клиентът трябва да върне артикула във вида, в който го е получил заедно с етикета, стоковата разписка, касовата бележка и опаковката.

Връщането на парите става по банков път в рамките на 30 дни от връщането на стоката по посочена от клиента сметка. Ако стоката е взета на място при покупката й, е възможна и опция връщане в брой отново в офиса на магазина.

 

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от use2.bg без предупреждение.

damski majki detski aksesoari